Vydavatelství Mladá fronta pořádalo prestižní energetické forum

Praha, 6. května 2011 – Prvním projektem nepolitické komunikační platformy Leading Minds Forum byla odborná konference na téma Je Česká republika vhodným místem pro investice v oblasti energetiky?, která se uskutečnila 6. května v Dorint Hotelu Don Giovanni Prague.

135/648/1-hlavac_huner_salomova_nemecek_zahradil_panelova_diskuze2.jpg Cílem konference bylo diskutovat o podmínkách na trhu, za kterých mají být realizovány mnohamiliardové investice, na nichž závisí státní energetická politika. Mezi řečníky konference zaštítěné ministerstvy průmyslu a obchodu a životního prostředí se objevil například náměstek ministra životního prostředí Ivo Hlaváč, náměstek ministra průmyslu Tomáš Hűner, poslanec Evropského parlamentu Jan Zahradil, místopředseda Energetického regulačního úřadu Blahoslav Němeček a představitelé firem ČEZ, RWE, ČEPS a NET4GAS. Odbornými partnery konference byla Asociace energetických manažerů a Česká plynárenská unie. Více informací o konferenci naleznete zde. (proklik na web konferencí http://konference.e15.cz/uvod.php