Vydavatelství Mladá fronta bude vydávat klientský čtvrtletník Vital magazín

Praha, 17. října 2011 – divize Klientské tituly vydavatelského domu Mladá fronta a. s. bude od listopadu 2011 vydávat pro klienta Pharmacy Development, který provozuje síť Lékáren Vital, čtvrtletník Vital magazín.

Magazín je určen především pro zákazníky a klienty Lékáren Vital. Cílovou skupinou jsou muži a ženy všech věkových kategorií zajímající se o zdravý životní styl a sledující vývoj a směr v oblasti péče o tělo.
Obsah magazínu vytvářejí redaktoři ve spolupráci s odborníky, kteří srozumitelnou formou představují čtenářům cíleně pečujícím o své zdraví, různé zdravotní problémy. V magazínu se navrhuje řešení těchto problémů a klade se důraz na jejich prevenci. Každé vydání je mimo jiné zaměřeno na aktuální sezonní informace propojené s tématem zdraví, krásy a životního stylu. Ve Vital magazínu jsou také zařazeny rozhovory s populárními osobnostmi, kvízy a křížovky o ceny. Lékárna Vital je moderní lékárna na českém trhu, která vychází z koncepce nového životního stylu současného člověka. Atraktivní design interiérů prodejních sítí Lékáren Vital nabízí svým zákazníkům komplexní paletu léků na lékařský předpis i volně prodejných přípravků a odlišuje se od stávajících lékáren rozsáhlou nabídkou produktů pro zdraví a kosmetickou péči v samoobslužném prodeji.
První číslo Vital magazínu vyjde 29. listopadu 2011 v nákladu 40 000 ks.