Deník Mladá fronta E15 z vydavatelství Mladá fronta vydává své jubilejní 1000. číslo

Praha, 31. října 2011 – v pátek 4. listopadu 2011 vyjde 1000 číslo prestižního ekonomického deníku Mladá fronta E15, který ve vydavatelství Mladá fronta vychází od roku 2007. Jubilejní vydání bude mít speciální titulní stranu a rozšířený počet stran.

Deník Mladá fronta E15, který v listopadu 2011 také zároveň vstupuje do pátého roku své existence, si za toto období postupně získal významné postavení mezi ekonomickými médii a zařadil se mezi nejrespektovanější názorová média v České republice. Společně s webem www.e15.cz je komplexním a aktuálním zdrojem zpráv z domácí a světové ekonomiky, politiky, byznysu a financí. Jubilejní číslo vyjde ve zvýšeném nákladu 70 000 výtisků. Vybraných 2000 VIP klientů obdrží do poštovní schránky narozeninový balíček deníku Mladá fronta E15 a aktuálního vydání lifestylového magazínu ZEN. V 1000. čísle deníku Mladá fronta E15 vyjde rozhovor s expremiérem Janem Fischerem a představíme 15 osobností, které nejvíce za posledních pět let ovlivnily Českou republiku. Jubilejní vydání bude podpořeno bannerovou kampaní v rámci online titulů vydavatelství Mladá fronta.
Od začátku října 2011 deník Mladá fronta E15 také rozšířil distribuční místa bezplatné stojanové distribuce o město Olomouc. Deník Mladá fronta E15 je tak v pracovní dny dodáván do budov významných finančních institucí, státních podniků, byznyscenter a velkých firem v Praze, Brně, Ostravě a nově v Olomouci. Deník Mladá fronta E15 je možno také zakoupit za 10 Kč na více než 1500 prodejních místech celé ČR.