Zdravotnické noviny mají přes 78 tisíc čtenářů

Pravidelnou odbornou medicínskou přílohou Zdravotnických novin jsou Lékařské listy, ve kterých čtenář nalezne příspěvky zpracované špičkovými odborníky. Zdravotnické noviny tak kompletně plní úlohu edukačního periodika v jednotlivých medicínských oborech. Přinášejí nejnovější poznatky a slouží tak k rychlému přehledu o vývoji na poli medicíny a farmacie.

Internetové stránky www.zdn.cz nabízejí každý den monitoring tisku, návštěvníci zde rovněž najdou databázi léčiv, personální inzerci, právní poradnu či kalendář odborných akcí. Předplatitelé Zdravotnických novin mají k navíc dispozici rozsáhlý archiv článků z tištěných ZDN a Lékařských listů.

Výsledky výzkumu odhadů čtenosti probíhají metodou CAPI – dotazování pomocí notebooků. Stejně jako v předcházejícím cyklu je výzkum realizován na vzorku 30 tisíc respondentů ročně, využívá se vícestupňový stratifikovaný náhodný výběr a dotazování probíhá „face to face“.

Více o týdeníku Zdravotnické noviny

Zdravotnické noviny - týdeník pro odborníky ve zdravotnictví a farmacii jsou nejčtenějším odborným týdeníkem s dlouholetou tradicí. Titul je určen lékařům a ostatním odborným profesím ve zdravotnictví a farmacii. K jejich čtenářům patří také zaměstnanci státní správy, pojišťoven a dalších organizací souvisejících se zdravotnictvím. Zdravotnické noviny nabízejí aktuální, nezávislé a profesionálně zpracované zdravotnicko-politické zpravodajství a odborné medicínské informace z domova i ze zahraničí. Pravidelně zveřejňují informace o vzdělávacích akcích a o trhu práce ve zdravotnictví.

Specifikace týdeníku Zdravotnické noviny

Ročník: 56