Ve vydavatelství Mladá fronta vychází kniha Jídlo jako životní styl II.

Praha 26. dubna 2012 – Ve vydavatelství Mladá fronta v edici časopisu Dieta vychází nejnovější kniha Jídlo jako životní styl II. úspěšné autorské dvojice Petry Lamschové a Petra Havlíčka. Kniha s podtitulem 7 sekcí, 70 otázek a 70 receptů představuje chutné recepty, ovšem upravené tak, aby odpovídaly všem zásadám zdravé výživy. Kniha volně navazuje na předchozí společnou publikaci autorů (Jídlo jako životní styl), která se od svého vydání dočkala několika dotisků.

Slavnostní křest knihy Petry Lamschové a Petra Havlíčka Jídlo jako životní styl II. se uskutečnil ve středu 25. dubna 2012 v restauraci Ambiente – Čestr, Vinohradská 1, Praha 1 za osobní účasti autorů. Knihu pokřtila zpěvačka Marta Jandová a vítěz soutěže pořadu Na nože! Robert Zatloukal. Křest knihy moderovala Soňa Šuláková, moderátorka pořadu Sama doma, ČT.

Anotace knihy

Každého, kdo se zajímá o zdravý životní styl, napadá mnoho otázek, na které někdy složitě hledá odpověď. Jak správně jíst při sportu? Jak správně hubnout po porodu? Co mám dělat, když má moje dítě nadváhu? Je správné hubnout s ním? Na tyto a na spoustu další otázek odpoví dvojice odborníků na hubnutí a stravování - Petra Lamschová, šéfredaktorka časopisu Dieta a výživový poradce Petr Havlíček, který naučil správně jíst už řadu českých čtenářů a čtenářek. Čeká na vás 70 otázek, 70 odpovědí a 70 receptů.

Počet stran: 192; Vazba: vázaná bez přebalu; Rozměry: 210 x 210; EAN: 9788020426253; SBN: 978-80-204-2625-3I; Rok vydání: 2012.

Více o autorech

Mgr. Petra Lamschová

Narodila se v roce 1976. Je absolventkou Univerzity Palackého v Olomouci. Vystudovala obor učitelství pro 1. stupeň ZŠ na pedagogické fakultě a ţurnalistiku na filozofické fakultě. V médiích působí více neţ deset let. V současné době je šéfredaktorkou časopisu Dieta a spolupracuje s nejvýznamnějšími odborníky na zdravou výţivu, dietology, fitness trenéry či lektory, kteří jsou nejrespektovanější ve svém oboru v ČR.

Ing. Petr Havlíček

Narodil se v roce 1969. Je absolventem Vysoké školy zemědělské v Brně. Výţivě se věnuje téměř 20 let. Začínal s výţivou vrcholových sportovců, dnes kromě známých sportovců radí s výţivou také českým osobnostem či klientům, kteří chtějí zhubnout, změnit ţivotní styl či zlepšit kondici. Za poslední čtyři roky se podílel jako odborný garant a spolumoderátor na pořadu Jste to, co jíte a Souboj v těţké váze na TV Prima.