Dáma.cz z vydavatelství Mladá fronta navázala spolupráci s nákupním klubem BigBrands.cz

Praha 11. září 2012 – Jeden z nejnavštěvovanějších ženských webů v České republice má nového partnera v oblasti internetového obchodu. Web Dáma.cz a nákupní klub BigBrands.cz zahájí na začátku září spolupráci.

Web Dáma.cz bude svým uživatelům nabízet prostřednictvím sekce Butik zboží známých světových značek. Zakoupit bude možné módní oblečení všech stylů, včetně doplňků, kožené zboží, kosmetiku, hodinky, šperky, ale i sportovní vybavení a dětské oblečení. Spoluprovozovatelem nákupního klubu bude BigBrands.cz, který již několik let nabízí nejžádanější světové značky a produkty v České a Slovenské republice. Slevy časově omezených limitovaných nabídek se pohybují ve výši od 45 % do 85 % v porovnání s běžnou cenou v obchodech. Zastoupeny jsou zde značky Escada, Lacoste, Guess, Furla, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Victoria's Secret, Calvin Klein, Diesel, Benetton, Moschino, Esprit, Levis, Miss Sixty, Adidas, D&G a mnoho dalších. „Butik na Dáma.cz je dalším krokem vydavatelství Mladá fronta v oblasti transakčních webů. Po projektech Hledejceny.cz (cenový srovnávač zboží v e-shopech), Letenkylevně.cz (prodej letenek za výhodné ceny), Zájezdy.Orbion.cz (prodej zájezdů) a CoChceš.cz (agregátor slevových webů) jde o další rozšíření portfolia, které umožní dvěma milionům návštěvníků webů vydavatelství realizovat výhodné nákupy,“ říká Petr Bednář, ředitel divize Online vydavatelství Mladá fronta. Vassili le Moigne, spoluzakladatel společnosti BigBrands k navázání spolupráce s webem Dáma.cz dodává: „Postavili jsme BigBrands na principu, že každý den přineseme českým internetovým uživatelům exkluzivní značky za přijatelné ceny. Spuštění nákupního klubu Dáma.cz nás přibližuje k tomuto cíli a umožňuje tak stovkám tisíc čtenářů serveru Dáma.cz nakupovat výhodněji. Společně se spuštěním nákupního klubu Dáma.cz, bude začátkem září zahájena i reklamní kampaň na webech vydavatelství Mladá fronta.