Vydavatelství Mladá fronta získalo do portfolia dva nové medicínské tituly

Praha 15. ledna 2013 – Vydavatelství Mladá fronta nově získalo dva prestižní medicínské tituly Vakcinologie a Ortopedie, které se staly novou akvizicí divize Medical Services. Vydavatelství Mladá fronta tak opět výrazně posílilo portfolio svých medicínských titulů a rozšířilo jej o dva nové obory v rámci odborné lékařské literatury.

Časopisy jsou vydávány kompletně jak redakčně, tak výrobně, distribučně a inzertně. Vakcinologie a Ortopedie budou nadále vycházet pod patronací předních odborníků těchto oborů v periodicitě čtvrtletní, resp. dvouměsíční. Distribuce časopisů bude jako dosud řízená a také budou časopisy zasílány všem předplatitelům. „Z hlediska pozice na mediálním trhu odborné lékařské literatury divize Medical Services upevnila pozici lídra trhu,“ řekl MUDr. Martin Hofman, ředitel divize Medical Services. Nyní vydavatelství produkuje 23 lékařských a zdravotnických časopiseckých titulů, čtyři knižní edice pro lékaře, zdravotnický personál a pacienty, specializované webové stránky, eventové aktivity a další speciální projekty zacílené do daného segmentu. Portfolio zdravotnických titulů z vydavatelství Mladá fronta osloví v České republice každého aktivního lékaře. Divize Medical Services posílila touto akvizicí své postavení a potenciál také v rámci celého vydavatelství Mladá fronta.