TV Metropol vysílá z nového multifunkčního studia

Praha 7. června 2013 – TV Metropol začala vysílat z nového multifunkčního studia. Technicky moderně vybavené studio nabídne celkem osm variabilních prostředí. Design interiéru navrhlo a realizovalo renomované studio Scenografie.

„Jednotlivé typy scén jsou technicky zpracovány tak, aby bylo možné proměnu provést během několika minut, což je pro živé vysílání podmínkou. Jeden prostor nám tak nabídne mnoho možností. V první fázi budeme využívat osmi stálých scén pro jednotlivé pořady, ale jsme schopni vytvořit až dvanáct originálních prostředí,“ řekl Karel Polcar, ředitel MF TV s.r.o. Interiér bude doplněn nejen o designové solitéry mladých českých umělců, ale i o práce světově renomovaných designérů.
Studio bude plně v provozu od pondělí 3. června 2013, kdy se z něj postupně začnou vysílat divácky úspěšné pořady jako Pražský expres, Na vrcholu, Lady M, City Koktejl, Supermáma a další. „Natáčení v zajímavých exteriérech, které započalo vysíláním z lodi Nepomuk, však bude do budoucna také pokračovat“, doplnila Kateřina Černá, výkonná a programová ředitelka TV Metropol.