Vydavatelství Mladá fronta založilo značku Mladá fronta Events & Congresses

Praha 28. srpna 2013 - Vydavatelství Mladá fronta rozšířilo portfolio svých služeb a založilo novou značku Mladá fronta Events & Congresses. Pod novou značkou organizuje pro většinu svých současných klientů a partnerů specializované akce od uzavřených pracovních setkání, přes akce rozsáhlejší, s pevnou formální i programovou strukturou, až po akce ryze společenské.

Mladá fronta Events & Congresses organizuje eventy, kongresy, tiskové konference, recepce, koktejly, gala večery, prezentace, workshopy, autogramiády a výstavy. V rámci svých nabízených služeb úzce spolupracuje s divizemi vydavatelství, zvláště s divizí Medical Services. Mladá fronta Events & Congresses poskytuje kompletní organizaci jakékoli specializované a vzdělávací akce, a to od návrhu přes zpracování až po samotnou realizaci. V roce 2012 vydavatelství Mladá fronta a její dceřiné společnosti uspořádaly 170 akcí na klíč v Čechách, na Slovensku a v Rumunsku. Na mnoha akcích vydavatelství Mladá fronta organizačně participuje v rámci mediálních partnerství.

Více informací naleznete zde: http://www.mf.cz/produkty/mf-events-and-congresses/