Velké růžové číslo časopisu Moje psychologie chce pomoci ženám

Praha 3. října 2013 – Vydavatelství Mladá fronta a magazín Moje psychologie z divize Časopisy připravili Velké růžové číslo. Speciální říjnové číslo podpoří celosvětový boj proti rakovině prsu.

Čtenářky se mohou zapojit do této celosvětové akce koupí časopisu Moje psychologie, nebo odesláním dárcovské SMS. 10% inzertních příjmů z říjnového čísla časopisu Moje psychologie věnuje vydavatelství Mladá fronta na podporu Sdružení pacientek s nádorovým onemocněním prsu MAMMA HELP. Více informací k akci čtenářky naleznou v připravovaném čísle časopisu Moje psychologie, které vychází 8. října a na webu Ruzovyrijen.cz. Podpořit pacientky a sdružení je možné také připojením se k akci Namalujte si rty narůžovo, která probíhá na FB www.facebook.com/Mojepsychologie.

Vydavatelství Mladá fronta tak rozvíjí svoji další aktivitu v oblasti charitativní pomoci. Vedle mnoha dlouhodobých charitativních projektů vytváří i nový koncepční přístup, který je zacílený na vybrané oblasti charitativní podpory, především pak projekty spojené s problematikou zdraví. „Naším záměrem je realizace přímých aktivit, kde můžeme nabídnout jedinečné know-how, mimo jiné i našich zaměstnanců. Opakovaně a dlouhodobě pomáháme například zdravotně handicapovaným dětem. Podstatné pro nás v každém realizovaném projektu je, že vidíme zcela konkrétní výsledky“, řekl David Hurta, generální ředitel vydavatelství Mladá fronta. Do akce se zapojilo také mnoho partnerů, hlavním partnerem je společnost PRE.