Vydavatelství Mladá fronta vydává zpravodajský týdeník v angličtině E15 weekly

Praha 3. října 2013 – Vydavatelství Mladá fronta a její divize Euro E15 připravily nový zpravodajský týdeník E15 weekly, který tak navazuje na zpravodajský deník Mladá fronta E15 a rozvíjí jej. Anglicky psaný zpravodajský týdeník E15 weekly je zaměřen na ekonomiku, byznys a kapitálové trhy.

První vydání nového zpravodajského týdeníku E15 weekly redakce připravuje na listopad. Na obsahu zpravodajského týdeníku E15 weekly se budou podílet redakce deníku Mladá fronta E15 a týdeníku Euro. „E15 weekly v sobě spojí to nejlepší z obou titulů, doplněné o vlastní zprávy, komentáře a analýzy. V současnosti se jedná o jediný týdeník vycházející v ČR v anglickém jazyce,“ řekl Tomáš Skřivánek, člen představenstva a ředitel divize Euro E15. Titul je zaměřen na anglicky mluvící manažery a profesionály, zaměstnance velvyslanectví a ambasád, obchodních komor, krajských zastoupení a ostatních institucí v EU. Jde především o čtenáře ve věku 25–55 let z velkých měst. Titul se bude prodávat za 24 Kč. Distribuce bude řízená i zaměřená na volný prodej na vybraných prodejních místech v Praze. První vydání se má objevit v první třetině listopadu 2013.