Růžové číslo časopisu Moje psychologie přispěje Mamma HELP 170 000 Kč

Praha 10. října 2013 – Podpořit myšlenku Růžového října, celosvětového boje proti rakovině prsu, se rozhodly vydavatelství Mladá fronta a časopis Moje psychologie z divize Časopisy vydáním Velkého růžového čísla. 10% inzertních příjmů z říjnového čísla časopisu Moje psychologie věnuje vydavatelství Mladá fronta na podporu Sdružení pacientek s nádorovým onemocněním prsu Mamma HELP. Tým redakce časopisu Moje psychologie slavnostně předá 20. října v OC Letňany šek s finanční částkou 170 000 Kč.

V OC Letňany probíhá celý měsíc projekt Říjen v růžovém, který vyvrcholí 20. října zábavným programem s řadou populárních osobností. Tým časopisu Moje psychologie zde předá získanou finanční částku na konto Mamma HELP a poděkuje rovněž všem svým partnerům. První osobní poděkování partnerům projektu však přišlo bezprostředně po jimi nabídnuté podpoře a věnovány byly také speciální dárková Růžová vydání časopisů Moje psychologie, na němž redakce spolupracovala s Annou K. K říjnovému číslu je přiložené DVD, na kterém čtenářky naleznou Mamma Care – videonávod na hmatové samovyšetření prsu.

Do projektu se kromě mnoha partnerů zapojili také známé osobnosti. Fotografie s jejich vzkazy najdou čtenářky v říjnovém vydání časopisu. Časopis Moje psychologie také oslovil přední české návrháře a designéry, aby se s nimi zapojili do podpory Mamma HELP. Návrháři vytvořili vždy jednu věc s tématem rakoviny prsu. Fotografie a rozhovory s nimi jsou opět publikovány v říjnovém čísle časopisu. Umělecké objekty si však mohou všichni prohlédnout od 1. 10. do 31. 10. v Moravské galerii v Brně. Designéři své výtvory věnovali Mamma HELP. Časopis Moje psychologie bude partnerem aukce, na níž se budou modely dražit. Výtěžek z dražby půjde ve prospěch účtu Mamma HELP.

Čtenářky se mohou zapojit do této celosvětové akce koupí časopisu Moje psychologie, nebo odesláním dárcovské SMS. Více informací k akci čtenářky naleznou v říjnovém čísle časopisu Moje psychologie a na webu Ruzovyrijen.cz. Podpořit pacientky a sdružení je možné také připojením se k akci Namalujte si rty narůžovo, která probíhá na FB: www.facebook.com/Mojepsychologie.

Do akce se zapojilo mnoho partnerů, hlavním partnerem je společnost PRE.