Růžové číslo časopisu Moje psychologie přispělo Mamma HELP 170 000 Kč

Praha 22. října 2013 - Benefičním odpolednem v pražském OC Letňany v neděli 20. října 2013 vyvrcholila akce Měsíc v růžové, která je zaměřena na prevenci rakoviny prsu. Tým časopisu Moje psychologie zde předal sdružení Mamma HELP finanční šek v hodnotě 170 000 Kč.

Do celé kampaně s mnoha speciálními projekty se zapojilo i vydavatelství Mladá fronta. Právě časopis Moje psychologie věnoval celé říjnové Růžové číslo boji proti rakovině prsu a 10% z inzertních příjmů z tohoto vydání poskytl nadaci Mamma HELP. Šek za vydavatelství Mladá fronta předala obchodní ředitelka Lenka Benetková. Předsedkyně sdružení Mamma HELP Jana Drexlerová ocenila i snahu všech partnerů, kteří projekt Růžového čísla podpořili. Hlavním partnerem akce se stala společnost PRE.

V rámci vydavatelství Mladá fronta se do akce zapojil i zpravodajský deník Mladá fronta E15, který 8. října připravil tematické číslo s poděkováním všem partnerům projektu hned na titulní straně vydání. Růžové číslo Mladá fronta E15 bylo ten den distribuováno do distribučních stojanů speciálně a viditelně označených symbolem akce – růžovou mašlí. Do podpory akce se zapojila také televize Metropol TV s tematicky laděnými pořady.

Reportáž a více informací ze slavnostního předání šeku naleznete zde:

http://www.youtube.com/watch?v=zGLo57kim4E; http://ruzovyrijen.dama.cz/