Časopis Dieta vyhlásil 9. ročník soutěže Hubneme do plavek

Praha 14. ledna 2014 – Vydavatelství Mladá fronta a časopis Dieta z divize Časopisy připravily nový ročník soutěž Hubneme do plavek. Ve finále již 9. ročníku soutěže se opět setká 7 statečných, které se pokusí pod dohledem zkušených a známých odborníků upravit svoji zvýšenou tělesnou váhu. Finále soutěže Hubneme do plavek vyvrcholí v areálu Žluté lázně, Praha 4, v neděli 7. června 2014.

S časopisem Dieta bude sedm vybraných finalistek tři měsíce hubnout pod dozorem odborníků, kterými jsou Petr Havlíček, výživový poradce, Zuzana Bičíková, fitness trenérka českých celebrit, a Petra Lamschová, šéfredaktorka časopisu Dieta. Soutěžící tak poznají, že hubnutí není jen projevem vůle, ale je to i sport a zábava.

Soutěžící, které nejsou dlouhodobě samy schopny zhubnout, podstoupí nejdříve komplexní vyšetření v Centru Petra Havlíčka a absolvují přednášky na téma zásad zdravého životního stylu. Čeká je úprava jídelníčku na míru, vysvětlení správného vaření a cvičení a osvojení si speciální péče o své tělo. Dodržovat budou muset stravovací plán a doporučené pohybové aktivity. Nakonec soutěžící čeká i celková proměna a profesionální focení. Hlavním programem červnového aktivního dne Hubneme do plavek, které je určeno také široké veřejnosti, bude vyhlášení výsledků soutěže 7 statečných/Hubneme do plavek.

Garantem akce je časopis Dieta a odborníci Petr Havlíček, Zuzana Bičíková a Petra Lamschová. Akce se koná ve spolupráci s TV Metropol.