Časopis Moje psychologie vychází jako EKO číslo na recyklovaném papíře

Praha 28. dubna 2014 – Časopis Moje psychologie z vydavatelství Mladá fronta, aktuálně oceněný v soutěži Časopis roku 2013, vychází v květnu jako EKO číslo kompletně vytištěné na recyklovaném papíře. K ekologickému balení se vážou i tzv. zelená témata. Zelené číslo časopisu Moje psychologie tak pokračuje ve speciálních barevných vydáních.

„Zakládáme si na tom, že jsme tak trochu jiný lifestyle – a proto se rádi vydáváme novými cestami,“ říká Lada Rudovská, ředitelka lifestylových redakcí vydavatelství Mladá fronta. Cílem květnového vydání na EKO papíru podle ní nebylo nabídnout čtenářkám pouze dobrý pocit z přispění k ochraně přírody, ale především inspiraci k hledání harmonie mezi přírodou a naším hektickým způsobem života.

Časopis Moje psychologie je určen vzdělaným, zvídavým a náročným čtenářům, kterým nabízí novinářsky i odborně špičkově zpracované a zároveň čtivé články, kvalitní testy a analýzy. Speciální květnové vydání časopisu Moje psychologie je podpořeno marketingovou kampaní v titulech a na webech vydavatelství Mladá fronta a na obrazovkách Metrovision. Časopis bude mít v trafikách přednostní vystavení.

„Na říjen připravujeme druhý ročník Růžového čísla k podpoře boje proti rakovině prsu, kdy část výtěžku z inzerce věnujeme nadaci Mamma HELP, jež pomáhá ženám s touto nemocí,“ dodává Lada Rudovská.