Časopisy Maminka, Sluníčko a Mateřídouška připravily akci Pojď ven s Maminkou II

Praha 27. května 2014 – Vydavatelství Mladá fronta a časopisy Maminka, Sluníčko a Mateřídouška z divize Časopisy opět připravily akci Pojď ven s Maminkou, která se koná v Areálu volného času Ladronka, Praha 6, v sobotu 14. června 2014 od 12.00 do 17.30 hodin.

Hlavním programem akce Pojď ven s Maminkou II je zábavná dětská soutěžní trasa Křížem krážem Českem s 15 stanovišti. Soutěžit se bude o ceny věnované společností MALL.cz. Doprovodný program začíná již ve 12.00 hodin vystoupením klauna Ferdy a cirkusovou školou, kde se děti naučí chodit po laně, tancovat s obručí hula hop, balancování na lávce rola bola, žonglování s míči a kuželi a roztáčení talířů na tyči. Od 16.30 hodin začne koncert skupiny Kašpárek v rohlíku. Děti mohou také využít cirkusový kolotoč, výtvarnou cirkusovou dílnu, cirkusovou střelnici, bublinkovou školku, skákací hrad, trampolínky, malování na obličej. Na místě je zajištěno občerstvení.

Den plný zábavy, soutěží a rodinné pohody moderuje Jan Musil. Akce se koná pod záštitou starostky MČ Praha 6 Marie Kousalíkové. Akci dále podpořily Ondrášovka, Weleda, Wammer, Herkules, Mary Kay, Baby Direkt, ZPMV ČR, KIA, Herbadent, Hama a Raiffeisen stavební spořitelna.