Vydavatelství Mladá fronta připravilo relaunche týdeníku E15 weekly

Praha 1. září 2014 - Vydavatelství Mladá fronta a divize Euro E15 připravily od září inovovanou podobu zpravodajsko-publicistického týdeníku vydávaného v anglickém jazyce E15 weekly.

Týdeník E15 weekly, který obsahuje to nejlepší z vlajkových titulů divize Euro E15, tedy ekonomického týdeníku Euro a deníku E15, stejně jako z oborových měsíčníků Strategie a Profit/Obchod & Finance, bude od září vycházet na kvalitním časopiseckém papíře a s inovovaným layoutem, který zvýší čtenářský komfort. Týdeník E15 weekly, který Mladá fronta vydává od listopadu 2013, se tak svojí podobou přiblíží magazínovým titulům vydavatelství. „Změny děláme po průzkumu mezi klienty, kteří titul vnímají více jako časopis než noviny,“ řekl Tomáš Skřivánek, ředitel divize Euro E15, vydavatelství Mladá fronta.
Nové číslo, které je v distribuci od pondělí 1. září, se zabývá možnými dopady ruských sankcí na tuzemské firmy, zahajuje seriál příspěvků napsaných českými diplomaty a obchodními rady a přidává reportáž o životě potomků slavných šlechtických rodů.