Společnost MF TV, s.r.o. nově provozuje web Edna.cz

Praha 12. 1. 2015 - Společnost MF TV, s.r.o. ze skupiny vydavatelství Mladá fronta a.s., nově provozuje web Edna.cz. Ten je určen pro fanoušky televizních seriálů, kteří vytvářejí většinu obsahu na webu. Návštěvnost Edna.cz dosahuje v sezóně 250 tisíc reálných návštěvníků a 10 milionů page views měsíčně.

Inzertně bude web zastupovat obchodní tým vydavatelství Mladá fronta, který pro své inzerenty vytvoří nový balíček zacílený především na středoškolské a vysokoškolské studenty.

Divize Online, která provoz webu technicky zajišťuje, tak nyní má ve správě 31 webů, například zpravodajský web E15.cz, weby zaměřené především na muže (Živě.cz, MobilMania.cz, AutoRevue.cz), na ženy (Maminka.cz, Dáma.cz, Ženy.cz, Recepty.cz, Fitweb.cz) a cestovatelský portál Orbion.cz.

Podle posledních výsledků měření návštěvnosti je vydavatelství Mladá fronta 10. největší provozovatel online titulů v ČR se zásahem 2 356 572 RU (reálných uživatelů), oslovuje 27 % internetové populace a tedy více než každý čtvrtý Čech navštěvuje alespoň jeden z webů vydavatelství (zdroj: Netmonitor, 11/2014).