Týdeník Euro připravil Euro Business Breakfast s Věrou Jourovou

Praha 21. dubna 2015 – Týdeník Euro z vydavatelství Mladá fronta a jeho divize Euro E15 připravuje exkluzivní dopolední setkání Euro Business Breakfast s eurokomisařkou Věrou Jourovou. Akce se koná v pátek 24. dubna 2015 v restauraci Mlýnec, Novotného lávka 9, Praha 1. Konferenci bude moderovat Jakub Železný.

Přednášející Věra Jourová, evropská komisařka pro spravedlnost, ochranu spotřebitelů a otázky rovnosti pohlaví, bude hovořit s hosty na téma první půlrok v roli eurokomisařky. Formát Euro Business Breakfast je celoroční sérií setkání s předními českými politiky a topmanažery významných společností působících v České republice. Jedná se o společenské, interaktivní, čtvrtletně se opakující setkání umožňující hostům otevřeně diskutovat nejen s návštěvníky akce, ale i s přednášejícími samotnými.

Konference tak navazuje na předešlý Business Breakfast s ministrem Janem Mládkem a rozšiřuje specializované akce, které vznikají v divizi Euro E15 pod hlavičkou jednotlivých ekonomických a odborných titulů, jako jsou deník E15, týdeník Euro, měsíčníky Český export, Strategie a Profit. Od začátku roku tak mohli zájemci z řad odborníků absolvovat také konference Budoucnost českého exportu, Investiční průvodce 2015, Business Café E15 a Patří sektorové zdanění do České republiky? Cyklus specializovaných eventů byl zahájen na začátku roku Novoročním přípitkem Euro E15.

Bližší informace o konferenci naleznete zde: http://setkani.euro.cz/euro-business-breakfast-s-eurokomisa%C5%99kou-v%C4%9Brou-jourovou