Vyhlášení výsledků devátého ročníku Agentury roku 2007

Celkem budou udělena tato ocenění:

•Agentura roku 2007 – 1. cena •Agentura roku 2007 – 2. cena •Agentura roku 2007 – 3. cena •Mediální agentura •Cena za kreativitu •Cena za efektivitu •Cena za image

Ocenění získá agentura, která nasbírá nejvíce bodů z mezinárodních a tuzemských soutěží kreativity a efektivity reklamy, za výkonnost, která se odvíjí od loňských klientů agentury a jejich investic do reklamy, a také za výzkum mezi klienty (image). Výzkum provádí renomovaná agentura Millward Brown. Osloveno bylo 300 největších zadavatelů reklamy v rámci ČR. Závěrečný výpočet výsledků realizuje Gordica Communication.

Při slavnostním ceremoniálu budou předány i ceny Best of Best, které vyhlašuje AKA s mediální podporou Strategie a Marketing magazine. Oceněny budou následující profese:

•Copywriter
•Artdirector
•Kreativní tým
•Kreativní ředitel

Body podle Best of Best využívá i Agentura roku
Best of Best je každoročně vyhlašovaný žebříček nejlepších jednotlivců v oblasti kreativity na základě úspěchů, které dosáhla jejich práce na mezinárodních i domácích soutěžích v uplynulém roce. Základem hodnocení jsou mezinárodní a domácí soutěže, rozdělené podle významu do několika kategorií, a pevně stanovený systém bodů, které se za ocenění v jednotlivých soutěžích získávají (http://www.aka.cz/souteze-bob.php). Ze systému Best of Best vychází i Agentura roku.

POŘADATELÉ

133/490/partneri1.jpg 132/490/partneri2.jpg