Obchod divize Medical Services vydavatelství Mladá fronta povede Kristína Kupcová

Praha 31. srpna 2015 – Obchodní ředitelkou divize Medical Services vydavatelství Mladá fronta se stává od 1. září Kristína Kupcová.

Kristína Kupcová na nově vzniklé pozici povede veškeré obchodní aktivity divize Medical Services. Ke změně dochází v rámci rozvoje divize Medical Services a nárůstu pořádaných odborných akcí za poslední rok.

Úkolem Kristíny Kupcové bude zajistit ekonomický růst rozvíjením nové obchodní strategie, rozšíření nabídky služeb, realizace nových aktivit a plnění nových obchodních cílů. Významnou příležitostí bude využití kombinace tří hlavních produktů divize Medical Services, a to širokého portfolia odborných časopisů, odborných knih pro lékaře a odborných akcí a eventů. Kombinace těchto aktivit je významnou konkurenční výhodou vydavatelství Mladá fronta.

V roce 2015 rozšířila divize Medical Services o 30 % produkci odborných knih a podařilo se etablovat společný projekt s Českou lékařskou komorou – Postgraduální akademii, cyklus vzdělávacích sympozií pro lékaře. Do konce roku 2015 bude divize pořádat řadu odborných akcí, z nichž nejdůležitější je druhý ročník konference Zdravotnictví 2015. Konference za účasti vrcholné politické a odborné reprezentace má ambici stát se nejvýznamnější akcí svého druhu na českém trhu.