Časopis Dieta pořádá casting do soutěže Hubneme do plavek

Vydavatelství Mladá fronta a časopis Dieta z divize Časopisy připravily nový ročník soutěže Hubneme do plavek. Ve finále již 11. ročníku soutěže se opět setká 7 statečných, kteří se pokusí pod dohledem zkušených a známých odborníků upravit za pět měsíců svoji zvýšenou tělesnou váhu.

Casting z 500 vybraných účastnic a účastníků, kteří se přihlásili do konkurzu na nových 7 statečných soutěže Hubneme do plavek, se koná v rámci celodenního Festivalu zdravého životního stylu v sobotu 6. února 2016 v TOP HOTELU Praha (Blažimská 178/4, Praha 4-Chodov). Akce trvá od 9.00 do 17.00 hodin a vstup je pro všechny příznivce a příznivkyně zdravého životního stylu zdarma.

Seznámíte se zde s novými trendy ve fitness s Hankou Kynychovou, vyzkoušíte jóga trendy s Václavem Krejčíkem, vnímat budete své tělo při cvičení s Petrou Munduchovou a uvidíte akrobatické vystoupení skupiny DaeMen. Speciálním hostem festivalu je Roman Šebrle. Kurz zdravého vaření připravila Kristýna Ostratická a o správné výživě bude besedovat Petr Havlíček. Vyzkoušíte také profesionální focení s fotografem časopisu Dieta, proměny, líčení, poradenství a konzultace s odborníky z Kliniky YES VISAGE. Můžete navštívit stánky partnerů a ochutnat z nabídky speciálního dietního menu v TOP HOTELU. Rádi přivítáme vaše děti v našem dětském koutku.

A především, na Festivalu zdravého životního stylu se můžete osobně setkat s porotou 11. ročníku soutěže Hubneme do plavek. S časopisem Dieta bude sedm vybraných finalistů a finalistek tři měsíce hubnout pod dozorem odborníků, kterými jsou Petr Havlíček, výživový poradce, Petra Munduchová, fitness trenérka, a Petra Lamschová, šéfredaktorka časopisu Dieta. Patronkou soutěže je Simona Krainová. Soutěžící tak poznají, jak změnit zavedené nevyhovující návyky za zdravý životní styl. A zjistí také, že hubnutí není jen projevem vůle, je to i sport a zábava.

Výherkyně ze 7 statečných získá poukaz pro dvě osoby do luxusního hotelu GLORIA PALACE SAN AGUSTIN na ostrově Gran Canaria s polopenzí v hodnotě 50.000 Kč.

Více informací nejdete zde: https://www.facebook.com/events/455928837926822/

Generální partner akce

ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA MINISTERSTVA VNITRA ČR

Partneři