Časopis Lidé a Země vyhlašuje fotosoutěž CANON 2016 Překonávání limitů

Praha, 11. března 2016 – Časopis Lidé a Země z vydavatelství Mladá fronta vyhlašuje fotosoutěž CANON 2016 Překonávání limitů. Vítězné fotografie budou otištěny v časopise Lidé a Země a jejich autoři získají atraktivní ceny až za 180 tisíc korun.

Stačí, aby každý soutěžící vstoupil do aplikace www.facebook.com/lideazeme a nahrál v období od 10. března do 16. dubna 2016 svoji nejlepší fotografii na téma Překonávání limitů. Po skončení soutěže bude vybráno 30 fotografií s největším počtem hlasů. Z těchto fotografií vybere odborná porota složená ze zástupců redakce Lidé a Země a fotografů, kteří do něj pravidelně přispívají, deset výherců.

Garantem soutěže je Lenka Klicperová, šéfredaktorka časopisu Lidé a Země a fotoreportérka. Lenka Klicperová sama patří mezi naše nejoceňovanější fotoreportérky. V roce 2015 získala v prestižní soutěži Czech Press Photo hned dvě ocenění a navázala tak na své předchozí úspěchy ve fotografii a videu.

Více informací k soutěži naleznete zde: www.facebook.com/lideazeme; www.lideazeme.cz/fotosoutez

Hlavní partnerem je firma CANON. Partneři jsou Eurolines, Adventura a HUDYsport.