Týdeník Euro vydává speciál Top advokátní kanceláře 2016

Praha 21. listopadu 2016 – Divize Euro z vydavatelství Mladá fronta vydává již další tištěný speciál o českých advokátních kancelářích. Žebříček nejlepších právnických firem Euro Top advokátní kanceláře 2016 vychází v pondělí 21. listopadu jako speciální vydání týdeníku Euro.

Společnost EPRAVO.CZ na Žofíně slavnostně vyhlásila výsledky devátého ročníku Právnické firmy roku. Týdeník Euro připravil speciální přílohu nazvanou Top advokátní kanceláře 2016. Kromě kompletních výsledků tradičního podzimního žebříčku právnických firem působících v Česku si v ní můžete přečíst řadu článků a rozhovorů.

Samotné Právnické firmě roku 2016 se speciál věnuje na více než 40 stránkách. „Samozřejmostí jsou kompletní výsledky, a to včetně doporučovaných a velmi doporučovaných advokátních kanceláří pro každý jednotlivý obor práva. Přečíst si ale samozřejmě můžete také o aktuálním dění na trhu s právními službami či o největších „dealech“, na kterých se advokátní kanceláře působící na českém trhu během uplynulých 12 měsíců podílely,“ řekl Václav Drchal, manažer projektu, divize Euro. Vše doplňují rozsáhlé rozhovory s řídícími partnery obou vítězných advokátních kanceláří – Ladislavem Štorkem (Dentons) a Robertem Němcem (PRK Partners) – a „kulatý stůl“ se čtyřmi šéfy významných právních firem působících v Česku.

Příloha Top advokátní kanceláře 2016 je doplněna řadou článků. Například článek o prvorepublikové advokacii, ve kterém se dočtete, jak tenkrát žili advokáti, jak fungovaly jejich kanceláře a jak do jejich živnosti před 100 lety vtrhla moderní doba. Dozvíte se ale například i to, že ve všech 38 prvorepublikových filmech, ve kterých se objevila nebo alespoň mihla postava advokáta, byli takřka bez výjimek zobrazeni jako dokonalí gentlemani.

Další článek je věnovaný starým tradičním řemeslům. Pokud uvažujete o ručně šitém obleku, košili nebo obuvi, dostanete návod, na koho se obrátit a co vás čeká. Ve food sekci se čtenář dozví o osmi pražských restauracích, bistrech, kavárnách a barech, ve kterých si může bez obav dát pracovní snídani, oběd či večeři nebo si jen tak večer po práci zaskočit na skleničku. Ve všech osmi případech zjistí, co mají v konkrétním podniku opravdu dobrého, jestli si je nutné dopředu rezervovat místo a kam si sednout, když chce, aby pokud možno nikdo nerušil.

Speciální vydání Euro Top advokátní kanceláře 2016 se v prodeji objeví 21. listopadu v rozsahu 92 stran. Speciál bude přílohou aktuálního vydání týdeníku Euro spolu s přílohou Vánoce de luxe. Přílohy jsou samostatně neprodejné.