Vychází nová kniha Ladislava Špačka Dědečku, už chodím do školy

Praha 23. listopadu 2016 – Ve vydavatelství Mladá fronta, divizi Knihy vychází další titul úspěšného autora Ladislava Špačka. V pořadí třetí kniha série etikety pro děti Dědečku, vyprávěj... je věnována popisu různých situací, které mohou malou Viktorku potkat nejen ve škole. Autor knihy v roli dědečka čtenáři nabízí, jak nové situace správně řešit.

Dovolujeme si Vás pozvat jménem vydavatelství Mladá fronta a.s. na slavnostní křest knihy Ladislava Špačka Dědečku, už chodím do školy ve čtvrtek 1. prosince 2016 v 17 hodin, Palác knih Luxor, Václavské náměstí, Praha 1. Knihu pokřtí kmotra Bára Basiková se svým synem.

Více informací o knize naleznete: http://www.kniha.cz/dedecku-uz-chodim-do-skoly/

Anotace

Dědečku, už chodím do školy je dalším pokračováním oblíbené série knížek Dědečku, vyprávěj a Dědečku, ještě vyprávěj. Laskavý dědeček si opět povídá se svou zvídavou vnučkou Viktorkou o světě kolem nich. Viktorka už je ovšem školačka, chodí do první třídy, a proto si přináší spoustu nových podnětů a otázek ze školního prostředí. Knížka pomůže rodičům v touze rozvíjet dobré vlastnosti jejich dětí, vštěpovat jim mravní hodnoty současného světa, pěstovat v nich silnou vůli, vytvářet správné návyky chování mezi lidmi a v různých situacích, které Viktorku potkávají. Knížka je stejně jako předchozí dva díly doplněna o CD, na kterém autor předčítá celou knihu. Děti si ji tak při poslechu mohou podle obrázků „číst“ samy, ty starší si pak knihu s dědečkem budou číst společně.

289 Kč | pevná bez přebalu lesklá | 104 stran | rozměry 217 x 220