Vychází nová kniha Blanky Milfaitové Příběh psaný do vody

Praha 30. listopadu 2016 – Ve vydavatelství Mladá fronta, divizi Knihy vychází další kniha Blanky Milfaitové. Autorka proslula tím, že vaří nejlepší marmeládu na světě, za což získala i opakovaná vítězství (opakovaně zlaté medaile) na mistrovství světa ve vaření marmelád The World´s Original Marmalade Awards v letech 2013, 2014 a 2015.

Dovolujeme si Vás pozvat jménem vydavatelství Mladá fronta a.s. na slavnostní křest nové knihy Blanky Milfaitové Příběh psaný do vody.

V sobotu 3. prosince 2016 v 15 hodin, hotel Boscolo Prague, Praha
Partnerem projektu je hotel Boscolo Prague.

Více informací o knize naleznete: https://www.kniha.cz/pribeh-psany-do-vody-pribeh-opravdove-vasne-2/

Anotace

Blanka Milfaitová byla obyčejná holka: chodila do práce, která ji nebavila, žila ve vztazích, které ji nenaplňovaly, a pochybovala o tom, jestli tohle je ten skutečný život. Jednoho dne dala vale práci, nefunkčnímu vztahu a velkému městu a odstěhovala se na Šumavu, kde začala vařit marmelády světové chuti a žít podle sebe. I o této změně pojednává Blančina veleúspěšná kniha Příběh opravdové vášně. Její druhá kniha představuje ohlédnutí za rokem, který strávila na cestách po ostrovech skutečných i těch, které si neseme jako Robinsoni sami v sobě. Není to kniha jenom o vaření marmelád, putování po mořích a touze žít takový život, který stojí za to, ale také o iluzi slávy a dětských radostech, o schopnosti odlišovat to důležité od ničemného a zbytečného. Je to příběh, který není psán do vody…

440 Kč | pevná bez přebalu lesklá| 320 stran| rozměry 190 x 245

Více o hotelu Boscolo Prague

Od pečlivé rekonstrukce hotelu Boscolo Prague z původního bankovního paláce v roce 2003 jej považují znalci za synonymum luxusu a elegance. Hotel Boscolo Prague nabízí špičkové ubytování ve 152 pokojích, dvě vyhlášené restaurace, Salon a New York Café. Neméně proslulý je také Cigar Bar, který se nachází v prostorách bývalého bankovního trezoru. Boscolo Prague je vyhledávaným i pro své relaxační lázně s dvacetimetrovým vyhřívaným bazénem s masážními tryskami, saunou, parní lázní relaxační zónou a fitness studiem. Zde, v centru města, na Senovážném náměstí, se často setkávají význačné osobnosti českého kulturního a společenského života. Pořádají se zde jedinečné večírky, probíhají legendární párty, módní návrháři zde představují své nejnovější kolekce.