Vychází kniha Romana Šmuclera Nevěřte ani mně

Praha 10. ledna 2017 – Ve vydavatelství Mladá fronta, divizi Knihy vychází nová kniha Romana Šmuclera Nevěřte ani mně, která má podtitul Špinavé triky i neuvěřitelné možnosti estetické medicíny. Kniha je seriózním a obsáhlým průvodcem také všemi riziky fascinujícího světa estetické medicíny. Autor ve spolupráci s Petrou Hátlovou srozumitelně a čtivě radí všem čtenářům, kteří zvažují podstoupit některou z metod.

Dovolujeme si vás pozvat jménem vydavatelství Mladá fronta na slavnostní křest nové knihy Doc. MUDr. Romana Šmuclera, CSc.

Ve čtvrtek 12. ledna 2017 v 17 hodin, Palác knih Luxor, Václavské náměstí 41, Praha
Knihu pokřtí Prof. MUDr. Petr Arenberger, DrSc., MBA

Více informací o knize naleznete zde: https://www.kniha.cz/neverte-ani-mne-aneb-spinave-triky-i-neuveritelne-moznosti-esteticke-mediciny/

Anotace

Ve třech kapitolách přináší informace nejen o nejčastějších problémech estetické medicíny a možnostech jejich řešení, ale též o tricích, úskocích a všemožných rizicích, které se v tomto neustále se vyvíjejícím oboru vyskytují, protože se jejich klientům nedostává zásadních znalostí a často podléhají slepé víře, že jim estetický zákrok pomůže vyřešit všechny jejich osobní problémy. Radí proto, podle čeho se orientovat v neuvěřitelné nabídce klinik a čemu se vyhnout, jak vybírat a na co si dát pozor. Detailně přitom rozebírá všechny dostupné metody, hodnotí jejich klady i zápory, upozorňuje na komplikace či přímo nebezpečí. Je doprovázena velkým množstvím fotografií a ilustrací a stává se tak nezbytnou pomůckou pro všechny, kdo uvažují o změně vzhledu podle svých představ.

349 Kč | pevná bez přebalu lesklá| 384 stran| rozměry 140 x 210