Divize Medical Service připravila Pracovní dny koloproktologické sekce ČCHS ČLS JEP

Praha 3. února 2017 - Vydavatelství Mladá fronta, divize Medical Services připravily mezinárodní konferenci Pracovní dny koloproktologické sekce ČCHS ČLS JEP. Konference se koná od čtvrtka 9. února do pátku 10. února, v Atriu Žižkovské TV věže a za účasti největších kapacit v oboru.

Tématem je miniinvazivita, technika a nová řešení v koloproktologii. Konference se koná pod záštitou prof. MUDr. Štěpána Svačiny, DrSc., předsedy ČLS JEP. Garantem odborného programu je přednosta Chirurgické kliniky 2. lékařské fakulty UK a Fakultní nemocnice Motol v Praze prof. MUDr. Jiří Hoch, CSc. Akce je registrována v centrálním registru ČLK v rámci celoživotního vzdělávání.

Přednášky – tematické bloky I a II

Program 9. února

I. Inkontinence
II. Anastomóza