Ekonomický server E15.cz nově i v iPhonu

Vydavatelství Mladá fronta vytvořilo a publikovalo ve spolupráci se softwarovou společností Inmite s. r. o. novou aplikaci pro mobilní zařízení iPhone 3G, iPhone 3GS a iPod Touch.

Aplikace je zdarma a je určena těm uživatelům uvedených zařízení, kteří potřebují být neustále v obraze s aktuálním zpravodajstvím ze serveru E15.cz, ale nemohou být po celý den u počítače. Aplikace nabízí informace zaměřené na dění ve světě byznysu, ekonomiky, politiky a životního stylu. Přehled článků včetně obrazové upoutávky je rozčleněn do hlavních rubrik, které jsou shodné se serverem E15.cz: Domácí, Zahraniční, Byznys, Burzy a trhy, Názory, Kancelář a Relax. Aplikace dále nabízí možnost odeslání vybraného článku e-mailem, například kolegovi, nebo uložení článku do paměti telefonu. Během prvních čtyř dní si ji do svého mobilního zařízení nainstalovalo přes 1200 uživatelů.

Aplikaci E15 si můžete do svého přístroje nainstalovat zadarmo z Apple App Store. Aplikace ve verzi 1.0 má velikost 0,6 MB, je v českém jazyce a je podporována přístroji s operačním systémem 3.0 nebo vyšším.

795/784/3xmobil1.jpg