Týdeník Mladá fronta Sedmička vydává speciál KUDY KAM S DĚTMI

Multiregionální týdeník Mladá fronta Sedmička vydává ve speciální letní příloze s názvem KUDY KAM S DĚTMI tipy na výlety pro celou rodinu. Speciální edice vyšla v pondělí 31. května 2010 v celkovém nákladu 400 000 kusů.

Speciální letní příloha vychází v celkem devíti mutacích a je zaměřena na čtvrtletní období červen–srpen 2010. Oproti standardnímu návozu týdeníku Mladá fronta Sedmička, který probíhá ve čtvrtek, byla edice KUDY KAM S DĚTMI společností Mediaservis distribuována v pondělí.

Jednotlivé rubriky, které zpracovala agentura m-ARK, mají servisní řazení po celých krajích ČR. Čtenář nalezne na 48 stranách informace, které nabízejí mix nejzajímavějších tipů na výlety do přírody a měst, doporučení na kulturní akce, jako návštěvu památek, hudebních a divadelních festivalů a jarmarků, relaxačních a sportovních center, zoo. Na posledních stranách edice je umístěna přehledná rubrika Kalendář akcí. Projekt se u klientů osvědčil, a proto se v budoucnu bude připravovat další tematicky zaměřená edice.

Týdeník Mladá fronta Sedmička vychází v nákladu necelých 700 tisíc kusů. Vydavatelství Mladá fronta distribuuje veškerý náklad do stojanů na veřejně frekventovaných místech v administrativních budovách a obchodních centrech v celkem 140 městech ve všech krajích České republiky, v celkovém počtu 2775 distribučních míst. Od března vychází týdeník v celkem 29 regionálních mutacích.

385/795/kudy_kam_s_detmi.jpg