Organizační změna ve vydavatelství Mladá fronta

Praha, 17. prosince 2010 – Ve vydavatelství Mladá fronta dochází od 1. ledna 2011 k personální organizační změně. Na pozici generálního ředitele byl jmenován dosavadní člen představenstva zodpovědný za divizi Noviny Ing. David Hurta.

David Hurta ve vydavatelství Mladá fronta působí již od roku 2008, kde zastával pozici ředitele divize B2C a v roce 2010 se stal členem představenstva zodpovědným za divizi Noviny. Divize Noviny se stará o deník Mladá fronta E15 a multiregionální týdeník Mladá fronta Sedmička.

894/111/1-hurt.jpg

David Hurta je pro vydavatelství významnou posilou, stojí za ním vynikající zkušenosti.

Více o vydavatelství Mladá fronta

Vydavatelství Mladá fronta je jedním z největších vydavatelských domů v České republice. Své dobré jméno staví na mnohaleté zkušenosti, profesionalitě a dynamickém růstu. Tomu odpovídá i široké a pestré portfolio titulů divize Časopisy. Vydavatelství Mladá fronta od roku 2007 vydává ekonomický deník Mladá fronta E15 a od roku 2009 i multiregionální týdeník Mladá fronta Sedmička. Divize Online provozuje například ženské weby (Dáma.cz, Recepty.cz, Maminka.cz, Fitweb.cz), zpravodajské weby (E15.cz a Sedmička.cz) a cestovatelský portál Orbion.cz. Divize Knihy na trh ročně uvede kolem 200 nových titulů.

Mgr. Pavlína Míčová
Mladá fronta a. s.